cijene   -    apartmani   -    info   -    okolni sadržaji


Ako ste u potrazi za ugodnim odmorom u prijateljskom okruženju potražite apartmane Libertas koji se nalaze na jako dobroj poziciju uz more i blizu centra u mjestu Rogoznica. U našem obiteljskom objektu nudimo smještaj i dobru hranu koju spremamo po tradicionalnim običajima u našoj konobi i popust od 10% za naše goste.

Uz naše apartmane i konobu se nalazi veliki privatni parking i dvorište koje se prostire na 1500 m2. U blizini objekta udaljen 10 m se nalazi ronilački klub koji nudi opremu i ronjenje po povoljnim cijenama za naš objekt. U Rogoznici se nalazi i jezero "Zmajevo oko" ispunjeno morskom vodom, kao prirodni fenomen i omiljeno skakalište mladih.

Klima je jedan od najatraktivnijih turističkih elemenata sa prosječno 2600 sunčanih sati i tijekom ljetnih mjeseci ima samo 4-7 kišnih dana. Mnogobrojne plaže (kamene, betonske i šljunčane) pružaju gostima mogućnost odabira. Najbliža plaža je gradska šljunčana, udaljena 50 m (5 minuta hoda). Želja nam je da provedete ugodan odmor u našim apartmanima i da probate naše tradicionalne specijalitete.